Μια φορά και έναν καιρό, σ' έναν κόσμο μαγικό, γίνονταν πράγματα τρελά!
Ζώα, βάρκες, σπίτια, πλοία, κάνανε την εμφάνισή τους και την παρουσία τους αισθητή.
Ξάφνου φάνηκαν και φρούτα να μιλάνε με γράμματα και αριθμούς, κουβέντα σωστή να έχουν πιάσει για γιορτές.... Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές!!!
Κάνουν όλοι μαζί μια βόλτα μέσα στο χρόνο, και μόνο μέλημά τους, να φέρουν τα παιδιά μα και τους μεγάλους, στον δικό τους τον φανταστικό κόσμο. Να γελάσουνε, να παίξουνε μαζί μα και να μάθουν, να γίνουνε άνθρωποι σωστοί!!!
Ο κόσμος αυτός ο μαγικός που 'ναι γεμάτος ζωή, χαρά, αγάπη, ήρθε για να κρατήσει συντροφιά σ' όλου του κόσμου τα παιδιά.
Μικροί, μεγάλοι, μαζευτείτε όλοι λοιπόν, έχοντας μαζί σας τη φαντασία και την αγάπη για οδηγό.

Καλό Ταξίδι σας λοιπόν, στον κόσμο αυτόν τον μαγικό. Που κάνει κάθε όνειρο να μοιάζει αληθινό!!!

ΚΑΛΩς ΗΡΘΑΤΕ στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ!!!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κατασκευή Ασθενοφόρο!!!

Ασθενοφόρο...


Η  κατασκευή  του  ασθενοφόρου  είναι  ίδια  με  την  κατασκευή  του  σχολικού  που  έχουμε  φτιάξει  στην  αρχή  της  χρονιάς. Τα  χρώματα  που  μπορούμε  να  χρησιμοποιήσουμε  για  το  ασθενοφόρο  είναι  είτε  λευκό, είτε  κίτρινο... Με  μαρκαδόρο  ζωγραφίζουμε  την  πορτοκαλί/ κόκκινη  λωρίδα  που  έχουν  τα  ασθενοφόρα... Μπορούμε  να  χρησιμοποιήσουμε  και  χαρτόνι  κάνσον  για  τη  λωρίδα.  Με  ασημένιο  μαρκαδόρο  σχεδιάζουμε  τα  παράθυρα...και  με  έναν  μπλε  μαρκαδόρο  τις  λεπτομέρειες  και  τις  πληροφορίες  που  έχει  πάνω  το  ασθενοφόρο. Για  ρόδες  χρησιμοποιούμε  μαύρο  χαρτόνι  κάνσον... Το  ασθενοφόρο  μας  είναι  έτοιμο!!!


4 σχόλια:

  1. Όμορφοοοοοοο Δημητρούλα....τέλειο για την ενότητα σώμα.......!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστώ πολύ... Μου ζητήθηκε από συνάδελφο κάτι για πρώτες βοήθειες... ήταν κάτι εύκολο και γρήγορο!!! και άρεσε και στα κορίτσια!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταπληκτική κατασκευή ασθενοφόρου, τη θεωρώ αρκετά δύσκολη!!!
    Μοιάζει με αληθινή φωτογραφία!!!
    Συγχαρητήρια συναδέλφισσα, πάντα οι κατασκευές σου είναι επιτυχημένες. Φαντάζομαι τη χαρά των παιδιών!
    Καλό βράδυ, Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα Αντώνη!!! Δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται... αυτήν είναι δική μου βέβαια,,, δεν το έκοψαν τόσο καλά τα παιδιά το ασθενοφόρο... Αν και ένα κοριτσάκι πέρυσι το είχε κάνει πολύ καλά... Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των παιδιών, αφού το χαίρονται... μου είναι αρκετό!!!
    Καλό Βράδυ...και σε ευχαριστώ για τα πάντα καλά σου λόγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή