Συστατικά
225γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
150 γρ μαργαρίνη
100γρ ζάχαρη
50γρ σοκολάτα( κουβερτούρα ) ψιλοκομμένη ή σταγόνες
1 αυγό
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα. Ρίχνουμε το αυγό και όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί ρίχνουμε το αλεύρι, το οποίο έχουμε ανακατέψει με τον μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα κομματάκια σοκολάτας.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα πιάτο, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ζυμώνουμε ξανά " ελαφρώς " τη ζύμη και την κάνουμε ένα ρολό.
Κόβουμε τα μπισκοτάκια σε πλάτος, ένα εκατοστό περίπου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30' στους 170 βαθμούς.
( Στο ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα για να μην κολλήσουν τα μπισκότα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου